Blogin kirjoittajat

torstai 20. lokakuuta 2016

Tuulahdus Nova Scotiasta!

Elämä ilman juhlaa on kuin pitkä taival ilman majataloa, ja työ ilman lomaa on yksinkertaisesti vain liikaa. Tämän aasinsillan johdattamana haluan kertoa muutaman sanasen viime viikolla viettämistäni onnistuneista ja virkistävistä syyslomapäivistä.

Kerran jos toisenkin olemme viime vuosina ryysänneet perheemme voimin syyslomasella jollekin pikku omatoimireissulle, kuten Tukholmaan, Mont Blancille Chamonixiin tai tuttuun Tallinnaan. Mutta tänä vuonna päätimme toisin. Kohteenamme oli Nova Scotian Halifax! Ja täytyy todeta, että reissu oli onnistunut: ylimukavat lennot pehmeillä leveillä istuimilla, makeasti nukutut yöt, rentouttavia juoksulenkkejä vaahteranlehtien kahistessa jalkojen alla, palapelien kokoamista, pientä lukemista, shoppailua, jääkiekkoviihdettä ja tietysti herkuttelua.

Pikku koukku tässä vaan on se, että emme juurikaan rasittaneet lentokilometreillä luontoa ja jet lagikin jäi kokematta. Tämä johtuu siitä, että teimme matkan tällä kertaa mielikuvituksen avulla kotona ja sen lähiympäristössä: itsetehdyt lentoliput, lentokoneena kotisohva (lentoaika 8 minuuttia), kiertoajelut kaupungilla sinisen hetken aikaan, Ylen Kanadan luontodokkari, Halifax-videot YouTubesta…

Lisää maailman ihmeitä voi kokea Turun Akk:ssa YK-päivänä maanantaina 24.10., jolloin opiskelijamme ympäri maailmaa esittelevät synnyinmaitansa ja niiden kulttuuria.

Kirjoittanut Saara Linnatsalo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti